onsdag, november 24, 2004

en drøm

I natt drømte jeg en drøm. Drømmer kan være nokså spesielle, så jeg tror ikke jeg verken husker eller vil fortelle alt det rare rundt den, men jeg skal fortelle det viktigste. Av en eller annen grunn var jeg i et slags offentlig bygg, husker ikke helt hva slags bygg det var, men det slår meg at det var en blanding av en bank, et gatekjøkken og en bule. Jeg var der med far. Som alltid når jeg er på steder tenkte jeg litt på Gud, og at jeg kanskje burde fortalt litt mer om han eller noe. Så plutselig rekker en liten jente hendene opp i været og priser Gud, og moren står å ber for henne. Og så kjenner jeg den beste, godeste følelsen av Gudsnærvær noen gang, og hele verden med meg. Hvor jeg enn går løfter alle hendene opp til Gud, og det kribler så utrolig godt i magen. Det slår meg at det har skjedd en eller to ganger før. Men det er så deilig. Håper jeg er sanndrømt.

3 kommentarer:

Helen sa...

Viss du vil så kan jeg godt sjekke det ut for deg... Jeg har lest en del bøker om hvordan å tyde drømmer. Men jeg trenger hver minste detalj om hva du drømmte. Høres jo ganske bra ut! Skulle ønske jeg hadde dine drømmer jeg . Eli;)

Helen sa...

Vi kan jo begynne med at du drømte om Gud.
Dette er et mektig symbol som forteller deg om dine innerste syn på verden, og hvordan du oppfører deg. Hvis Gud har noe å si deg må du lytte nøye, og prøve å huske det som blir sagt for ettertiden. Hvis en annen spiller Gud, forguder du en person som i virkeligheten ikke er så bra som du tror.

Helen sa...

Det kan også hendt at du har astralreist en tur over til Den Andre Siden, eller Hjem, som er der Gud er. Kriblingen i magen er det at du er i stand til å gjenkjenne det gode og vite at det er sant. At folk priste Gud og du følte nærvær er fordi det er Guds rette sfære - der hvor alt er omringet av Gud og alle lever i fullkommen harmoni med det gudommelige. Dette har du fått en personlig bekreftelse på.